Ideje za plakare

Pronađite inspiraciju u našim predlozima

Želite nameštaj po meri, a ne želite da angažujete dizajnera ili arhitektu koji će vam dati predloge i izraditi 3D model? Dolazite u situaciju da bez toga ne može da zamislite kako će izgledati odredjeni komad nameštaja u dekoru koji ste izabrali kada bude gotov.

Dodjite kod nas! Rešenje koje Vam nudimo su svi prikazani dekori iz naših kolekcija SIT, SKIN, Falco, Kronospan i Egger koji su upotrebljeni za izradu najkvalitetnijih plakara.

Plakari se najčešće prave od oplemenjene iverice (univera). Korpusi, to jest, unutrašnjost ormana se uvek izvodi od univera dok frontovi mogu biti i od MDF-a, ogledala ili u kombinaciji ovih materijala. Frontovi od ploča u visokom sjaju su često korišćeni, jer samom prostoru zbog svog sjaja daju izgled većeg prostranstva, a istovremeno deluju veoma elegantno i raskošno.

Naše dekore, u kombinaciji univera ili MDF-a, sa staklom i ostalim dezenima možete pronaći izložene u salonu firme Svetix, koja se bavi proizvodnjom kliznih vrata za američke plakare i pregradnih kliznih vrata. Pogledajte galeriju http://www.svetix.rs/klizni-plakari.php gde ćete pronaći inspiraciju i videti sve ono sto niste mogli da zamislite.

Objavljeno: septembar 2017.