Funkcionalnost kuhinje na prvom mestu

Pretvorimo kuhinju u funkcionalan i dobro organizovan radni kutak

Kuhinja je jedno od najvažnijih mesta u kući. Pored svoje osnovne namene, predstavlja centralnu prostoriju doma, mesto gde provodimo vreme sa svojim najbližima i mesto gde naša kreativnost dolazi do izražaja. Iz tog razloga težimo da bude dobro uređena, prijatna i funkcionalna.
Kod izbora boja i materijala, obično se vodimo idejom da elementi koje odaberemo stilski dobro funkcionišu sa ostatkom našeg životnog prostora i zajedno čine zaokruženu celinu. Osim estetskog, važan je i praktični razlog ovakvog pristupa u uređenju. Lakše je čišćenje i održavanje, a kuhinja uvek izgleda elegantno i uredno.

Kako bismo izbegli nered u kuhinji, naročito je bitna organizacija prostora, samim tim i unutrašnjosti kuhinjskih elemenata. Neophodan deo kuhinjskog inventara jesu i klaseri za fioke, koji pružaju lakše funkcionisanje i uredno organizovane odeljke fioka.

Funkcionalnost kuhinje na prvom mestu – Klaseri za fioke

Uz Grass Tavinea Sorto modularne podele, unutrašnji prostor fioke možete prilagoditi vašim potrebama kako bi pribor i sitnice u fiokama ostale uredno smeštene, dobro organizovane i na dohvat ruke.

Osnovna namena klasera je da omoguće savršenu organizaciju kuhinjskog pribora i bolju preglednost.
Klaseri širokog asortimana, modernog dizajna, pružaju vam rešenje za odlaganje velikog broja različitih predmeta u jedan organizovan sistem.

Funkcionalnost kuhinje na prvom mestu

Korišćenjem klasera pretvorite kuhinju u funkcionalan radni kutak, dajući mu namenu i upotrebnu vrednost.

U našoj ponudi možete pronaći i klasere proizvođača Volpato.  Svojim modernim dizajnom kombinuju eleganciju i funkcionalnost, a dostupani su u nekoliko serija i za sve veličine fioka. Nudimo mogućnost odabira klasera u dve boje (bela i siva), kao i modele koji su prilagođeni potpunim ili delimičnim otvaranjem fioka.

 

Objavljeno: januar 2023.