Grass podgradni klizači

Sadržaj

Otkrijte skriveno!

Uređenje doma predstavlja usklađenost između funkcionalnosti i estetike, stvarajući  prostor u kom se osećamo udobno i organizovano. Bez obzira da li je reč o malom stanu ili prostranoj kući, postoji bezbroj kreativnih načina da optimizujemo prostor koji odražava naš karakter i inspiriše nas svakodnevno.

Grass klizači podižu dizajn vašeg nameštaja na viši nivo kombinujući eleganciju, funkcionalnost, praktičnost  i trajnost na jednistven način.

Ukoliko su vam potrebni klizači koji se lako podešavaju prilikom montaže, onda su Grass podgradni klizači pravi izbor za vaš nameštaj jer nude savršeno kretanje, visoku stabilnost, preciznost i izuzetno lako otvaranje. Zahvaljujući skrivenoj i integrisanoj tehnologiji podešavanja možete pustiti svoju kreativnost na volju.

Dynaneo klizači za sve životne prostore

Skriveni sistem klizača sa maksimalnom nosivosti od 30 kg dostupan je u varijanti delimičnog izvlačenja.

Grass podgradni klizači

Za mali nameštaj poput noćnog ormarića, Dynaneo je pravi izbor.

Osim toga, na raspolaganju je i širok spektar nominalnih dužina – od 300 do 600 mm. Dynaneo klizači pogodni su za različite primene, od dubokih fioka za odeću u spavaćoj sobi preko fioka za sitnice u predsoblju do uskog elementa na izvlačenje za odlaganje proizvoda za negu u kupatilu.

Grass podgradni klizači

Jak, precizan, nevidljiv,nečujan – Dynapro je sinonim za savršeno kretanje fioka.

Grass Dynapro je jedan od vodećih sistema skrivenih klizača sa integrisanim uređajem za podešavanje visine, bočne strane i nagiba, kao i opcionom funkcijom podešavanja dubine koja se može naknadno ugraditi. Sva podešavanja su bez alata, lako dostupna i jednostavna za rukovanje kojima možete postići optimalno poravnavanje sa samo nekoliko podešavanja. Potpuno sinhronizovani klizači omogućavaju tiho, nečujno otvaranje fioka. Bilo da su u pitanju površine bez ručica, visoki frontovi ili široke fioke ovi klizači nude neograničene mogućnosti u realizaciji brojnih ideja u enterijeru. Zahvaljujući posebnom sistemu klizača, fioke ostaju stabilne i kada su maksimalno izvučene pod najvećim opterećenjem, a da pritom sve vreme klize veoma lako.

Dynapro klizači za drvene i metalne fioke kombinuju funkcionalnost i praktičnost.

Grass podgradni klizači ne samo da su idealni  za drvene fioke, već su i kompatibilni sa sistemima metalnih fioka (Vionaro) što čini Dynapro platformu jednstvenom širom sveta. Bilo da je to drvena fioka ili metalna (Vionaro) – Dynapro čini da svaka fioka tiho lebdi.

Grass podgradni klizači

Jedan klizač – više opcija i  mogućnosti otvaranja

Soft-close

Ublaživač pažljivo usporava kretanje fioke i nežno je privlači unutra što omogućava meko zatvaranje.

Tipmatic

Sa Tipmatic mehaničkim sistemom otvaranja, moguće je otvoriti velike fioke bez ručki sa samo laganim dodirom.

Tipmatic Soft-close

Otvaranje bez ručki i blago zatvaranje optimalno su kombinovani. Laganim pritiskom na prednji front,fioka se mehanički otvara i pri zatvaranju se lagano zatvara.

Elegantan dizajn Grass klizača čini otvaranje i zatvaranje vaših fioka posebnim iskustvom svaki put.

Objavljeno: decembar 2023.