Prednost dubokih fioka

Nova pro scala H186

Duboke fioke u kuhinjama, komodama, plakarima i kupatilskom nameštaju nalaze široku primenu uz sve modernije i specijalizovane podele unutar njih. Praktična unutrašnja podela i veći raspoloživi prostor olakšavaju smeštanje zaliha jer obezbeđuju mnogo više mesta za odlaganje i omogućavaju da se stvari, potrebne za istu aktivnost, smeste zajedno. Dizajn Nove Pro Scala fioke H186 obezbeđuje dobru preglednost i omogućava odlaganje kućne hemije, šerpi, flaša i začina kao i ostalih kabastih elemenata koji su nekada bili smeštani u ormariće. Maksimalno iskorišćen prostor čine rad u kuhinji, kupatilu i ostalim elementima komfornijim nego ikada.

Funkcionalna rešenja i optimalno iskorišćavanje elementa nikada nije bilo od većeg značaja zbog sve veće potrebe stanovnišva da se organizuje u malom prostoru a raspoloživi prostor iskoriste do najdaljeg ugla.

Nova Pro Scala fioka sadrži svega nekoliko delova i montira se suvom montažom veoma brzo. Element se može fleksibilno dimenzionisati prema željenoj širini. Ravne bočne stranice ostavljaju utisak modernog dizajna a boja stranice može biti bela ili antracit i tako se prilagoditi vizuelnom utisku i dizajnu prostora u enterijeru.

Ostale karakteristike Fioka Nova Pro Scala H186

  • Visoka fioka elegantnog izgleda.
  • Visoka stabilnost za prednje frontove visine do 780 mm.
  • Nema vidljivih plastičnih delova.
  • Mogućnost regulacije nagiba fronta.
  • Nema prihvatnika leđa.