Kinvaro T-Slim podizni mehanizam

Još jedna nagrada za Grass

Sistem fioka Vionaro je nedavno nagrađen nagradom Red Dot, a već ovog aprila austrijski proizvođač Grass osvojio je prestižnu nagradu u kategoriji Dizajn Proizvoda za svoj novi, potpuno inovativan mehanizam za otvaranje gornjih elemenata, Kinvaro T-Slim.

To je najtanji, najefikasniji podizni sistem za gornje elemente koji je Grass ikada razvio. Kombinuje futuristički izgled sa izvanrednom izdržljivošću i umetnošću savršenog pokreta na jedinstven način.

Novi Kinvaro T-Slim mehanizam za podizanje frontova uklapa se u nameštaj gotovo nevidljivo, otvarajući tako potpuno nove mogućnosti za elemente na zidu i gornje kuhinjske elemente. Karakteriše ga linearni dizajn, izuzetna stabilnost i savršen pokret. Ovaj mehanizam se gotovo neprimetno uklapa u nameštaj a dizajnerima i proizvođačima nameštaja nudi maksimalnu fleksibilnost.

Nema ograničenja u pogledu materijala: može se koristiti drvo ili MDF, staklena vrata i aluminijumski okvir. Mehanizam od samo 12 milimetara širine zauzima vrlo malo prostora, što znači da se raspoloživi prostor za odlaganje može iskoristiti u potpunosti a soft-close tehnologija osigurava elegantno i tiho zatvaranje.

Pogledajte video Kinvaro T-Slim-

https://www.youtube.com/watch?v=NLqDR-2VmQk&feature=youtu.be