Kuhinjske radne površine

Radne površine za srce vašeg doma

Kronospan kuhinjske radne ploče su proizvedene prema zadovoljavajućim standardima i u velikom broju dizajna odabrane su na jedinstven način, tako da odgovaraju potrebama globalnog dizajna enterijera. Od klasičnih drvnih dekora do modernih, sofisticiranih dekora sa efektom kamena i mermera, dijapazon radnih ploča predstavlja sinonim za visok kvalitet, dizajn i dugotrajnost.

Kuhinjska radna ploča Grey Pietra Mermer

Jezgro Kronospan radne ploče izrađeno je od iverice visoke dimenzionalne stabilnosti prekrivene laminatom izrađenim pod visokim pritiskom, koji je otporan na toplotu, abraziju i habanje, i samim tim predstavlja idealno rešenje za kuhinjske površine koje su izložene toploti, vlazi, pa i udarcima.

Kuhinjske radne ploče su ojačane posebnom HDF trakom, koja učvršćuje prednju zaobljenu ivicu ploče. Ovom tehničkom inovacijom povećava se kvalitet samog profila kao i otpornost ploče na udarce.

Pogledajte video:

Video: usklađenost površina

Zidna obloga

Radne površine su ispraćene i zidnim oblogama kojima možete zameniti pločice u kuhinji, i time dobiti jedinstvenu horizontalno i vertikalnu površinu. Kronospanova zidna obloga sastoji se od iverice obložene HPL-om. Koristi se za vertikalnu aplikaciju i štiti zidove od fleka, toplote i vlage. Dodaje suptilan akcenat kolorita na zid vaše kuhinje ili radnog prostora, kreirajući stilski izgled.  

Kolekcija radnih ploča Kronospan