Novi trend u kuhinjama

Tanko i elegantno

Svesni smo da su kako i u modi, tako i u ostalim segmentima našeg života, trendovi sve prisutniji i da svaki pojedinac svesno ili nesvesno u jednom trenutnku počne sa njihovim prihvatanjima.

Kada govorimo o enterijeru, svaki pojedinac želi da prostor u kome provodi svoje vreme bude što udobniji, lepši, komforniji.Danas na našu sreću u izboru bilo kog elementa za naš enterijer imamo mnoštvo izbora. 

Novi trend u modernim kuhinjama su svakako tanke kuhinjske, radne ploče i pultovi. Sa trenda što debljih ploča otišli smo na tanke ploče od 10 do 12 mm. Gotovo da nema arhitekte koji već nije počeo da radi sa tankim compact pločama.

Pored same debljine dizajn tih ploča je dosta svedeniji  i većina je u jednobojnim dekorima. Nasuprot mirnih i jednobojnih, prisutan je i mermer kao večiti simbol elegancije i dominacije.

Dobra stvar i u izboru tankih compact ili slim line ploča jeste mogućnost biranja dimenzije koja se najviše uklapa, a samim tim i eventualna izrada još nekih elemenata nameštaja od istog materijala.

Dostupne dimenzije compact ploča su 2790x2060x10 mm i slim line ploča 4100x1300x12, kao i sada 4100x650x12 mm.