Pravi osećaj drveta

Feelwwod strukture prevazilaze očekivanja

Kada prstima pređemo preko dubokih pukotina i neravnih godova drveta osetimo njegovu savršeno nesavršenu prirodnu površinu. Feelwood kolekcija dekora nas upućuje baš na to vizuelno i taktilno iskustvo. Zahvaljujući savršenoj usklađenosti strukture i dekora, površine Feelwood vizuelno i na dodir deluju gotovo kao furnir ili masivno drvo.
Ako želite uneti prirodni osećaj dreta u svoj dom, a pritom ne gaziti kompromise u smislu dizajna i kvalitete, ova kolekcija je idealna za vas.

Feelwood dekori su dostupni kao ploče oplemenjene iverica ali  i na laminatu, čime su otvorene različite mogućnosti za stvaranje unikatnog dizajna.

Taktilni doživljaj možemo opisati kao  osećaj kad prstima pređemo preko površine predmeta i osetimo baršunastu teksturu tekstila ili pak grubu površinu betona. Baš taj taktilni utisak koji je potpuno sinhronizovan sa dekorom, daje ukupni utisak.

Duboke Feelwood teksture osvajaju autentičnim izgledom. One objedinjuju izgled drveta i furnira, kao i visokokvalitetna svojstva melaminski oplemenjene ploče.

Sve Feelwood površine imaju antibakterijsko svojstvo. Time osiguravaju modernu, ali i izuzetno sigurnu površinu. Zbog toga su ovi proizvodi prihvatljivi i za prostore koji moraju zadovoljiti stroge higijenske kriterijume.

Površinske strukture

Površinska struktura se utiskuje  na površinu Feelwood-a uz pomoć najsavremenije tehnologije. Sve Feelwood površinske strukture svojim karakteristikama potpuno preslikavaju prirodni izgled drva. Od tradicionalnih četkanih drvenastih tekstura do mekših elegantnih tekstura, Feelwood neutralna paleta se može kombinovati sa raznim uni dekorima i reprodukcijama materijala. Dostupni su u šest površinskih struktura i u mnogobrojnim dekorima koji će vas osvojiti svojim autentičnim vizualnim i taktilnim doživljajem drva.

Rustični, industrijski, moderni, minimalistički stilovi su lako ostvarljivi sa novim Feelwood strukturama. Ove površine su dostupne kako na oplemenjenim pločama iverica, tako i na laminatima, compact pločama, kuhinjskim radnim pločama i naravno usklađeni sa kant trakama. Kant trake su posebno razvijene za ove dekore, tako da sada imamo i kant trake sa poprečnim godovima, koje nijsansom potpuno odgoivaraju dekoru, a njihovi poprečni godovi prate i savršeno zaokružuju izgled prirodnog drveta.