Proizvodi od pravog aluminijuma

Inspirišite se novim asortimanom proizvoda od pravog aluminijuma

Kronospan paleta brušenih metala na MDF-u je već poznata kao novi estetski upečatljiv, izdržljiv i jedinstven materijal. Sa dodatnim proizvodima, sada vam nudimo još više mogućnosti za opremanje atraktivnih enterijera.

kant trake

Ukoliko težite da vaš enterijer izgleda jedinstveno, u našoj ponudi se nalaze i aluminijumske ABS kant trake standardne debljine od 1 mm i širine od 23 mm. One se savršeno uklapaju u pogledu boje i teksture sa Kronospanovim pločama u metalu, pružajući materijalu finu završnicu i izdržljivost, kao i zaštitu ivica.

hpl

Za površine koje zahtevaju povećanu izdržljivost i otpornost na udarce i habanje, u širokoj ponudi se nalazi naš HPL materijal u dezenima pravog metala. Njegove dimenzije su 2800 x 1310 x 0,8 mm i otporan je na vlagu, toplotu, hladnoću, kao i mrlje, što ga čini savršenim za izradu različitog nameštaja i drugih komponenti enterijera.

zidna obloga

Pružite vašoj kuhinji dozu savremenosti uz pomoć naših metal MDF ploča u formi zidne obloge u trendi dezenu AL01 Brušeni Aluminijum kao i compact ploča za zidno oblaganje koje su dostupne u svih 6 dezena brušenog metala. Štiteći zidove iza bilo kojih kuhinjskih elemenata ili radnog prostora, one predstavljaju modernu zamenu za pločice ili malter.

Kronodesign paleta brušenih metala obuhvata 6 ekskluzivnih dizajna, koji reflektuju modernost i sofisticiranost. Dekori Aluminijum, Platina, Inoks, Zlato, Bakar i Bronza mogu vašem enterijeru da daju bogatstvo boje i brušenu svetlucavu teksturu. Njihova primena u različitim stambenim, poslovnim i komercijalnim područjima pruža notu glamura i luksuza, što za rezultat ima bogat i privlačan dizajn.

Ploče metalnih dekora su proizvedene na visoko kvalitetnom MDF-u, koji je obložen pravim aliminijumom, sa površinskim zaštitnim slojem koji je otporan na habanje i grebanje. Preporučljivi su za vertikalnu, nenoseću namenu na suvim mestima. Zbog svojih dimenzija 2800 x 1300 x 18,7 mm, nude jedinstven i atraktivan vizuelni doživljaj.