Slim Line Ploče

Tanke i elegantne

Tanke i elegantne, kompakt ploče se sve češće koriste za enterijerska rešenja jer pružaju visoke estetske performanse. Kada su u pitanju javni prostori nameću se  kao prvi izbor jer imaju dobre mehaničke performanse i  kadar su da ispune sve higijenske standarde.

Slim Line ploče su debljine 12mm,mogu da se upotrebe za kuhinjske ploče i kao sve horizontalne površine. Imaju povećanu otpornost na abraziju, vlagu, vodu, toplotu i udarce. Imaju obojeno jezgro te ne zahtevaju dodatnu obradu ivica. Idealne su za kuhinje, kupatilske ormariće, kancelarijski nameštaj, klub stočiće i komode.

Nudimo vam četiri dekora koji su inspirisani modernim industrijskim stilom u enterijeru:

         K108                           8685                          190SL                        190AF          

          

Dimenzije  table  koje mozete  kupiti  u Pinolesu su 4100x1300x12mm i 4100x650x12mm, one se prodaju isključivo kao cele table pa kada konstruišete svoj nameštaj imajte  na umu ukupnu površinu ploče koju možete iskoristiti kako na proizvodu koji ste zamislili tako i u ostalim delovima svog enterijera.

Bela kompakt ploča ima belo jezgro dok ostatak Kronošpan kolekcije ima crno jezgro.

                          

Ukoliko planirate da pravite kuhinju, kupatilske ormariće ili kancelarijski nameštaj posetite Pinoles i pogledajte našu kolekciju uživo.