Tanka mat radna ploča

Egger - F206 Pietra Grigia

 Još jedan dekor proizvođača Egger koji pruža izuzetne mogućnosti u opremanju enterijera jer je dostupan u više varijanti. Kao standardna postforming radna ploča, kao tanka radna ploča u top mat strukturi i u varijanti HPL-a u tri strukture, ST9, top mat i sjaj.

Pietra Grigia crna pretstavlja upečatljiv mermer koji, zahvaljujući belim šarama omogućava efektne kombinacije, kako sa belim tako i sa svetlim drvo dekorima u bilo kojoj strukturi. Različite varijante dekora mermera su apsolutni hit u dizajnu enterijera u svetu i, u zadnjih nekoliko godina, su dominantni na sajmovima nameštaja i repromaterijala za izradu istog.

PietraA Grigia crna F206

Radna ploča debljine 16mm u top mat strukturi deluje veoma atraktivno i moderno jer su, inače trend u svetu tanke radne ploče sa ravnim kantom. Dekor radne ploče prati i zidna obloga tako da se izbegava nedoumica oko izbora keramičkih pločica što je često problem kod opremanja kuhinje. Top mat laminat kojim je obložena ploča je otporan na toplotu i habanje i na njemu ne ostaju otisci prstiju što je često mana kod mat strukture.

Svakako, za one koji se drže uobičajene debljine radnih ploča, u ponudi je i radna ploča debljine 38mm u strukturi ST9 koja takođe ima odgovarajuću zidnu oblogu.

Kao i ostale dekore ovog proizvođača, i ovaj dekor se može dobiti na HPL-u debljine 0,8mm. Ima ga u sjaj i mat varijanti što daje mogućnost kombinovanja i, eventualno rešenje za uklapanje dekora ukoliko imamo neke zakrivljene površine ili, jednostavno želimo komad nameštaja od ploče oplemenjene ovim materijalom.

Podsećamo da, nasuprot ovom crnom mermeru, u ponudi imamo i belu varijantu ovog dekora Mermer Levanto beli F812