Tanke radne ploče

Moderne i elegantne Compact radne ploče

Moderne i elegantne kuhinje su u trendu. Tanke radne ploče u svaku kuhinju unose prefinjen izgled i odlične performanse. Bilo da se koriste u uni dekorima ili u reprodukcijama materijala – tanke radne ploče su privlačnog dizajna.

Compact radne ploče debljine od samo 12 mm predstavljaju kombinaciju izuzetne izdržljivosti, otpornosti na vlagu i elegantnog izgleda. Zahvaljujući jezgru radne ploče u crnoj boji ili u boji usklađenoj dekoru, dobija se izgled kamene ploče. Odgovarajući zaštitni zidni paneli su dostupni za sve dekore - alternativa pločicama koja se lako čisti i ne zahteva kompromise u pogledu dizajna.

Compact radne ploče su dostupne u 4 varijanate. Crna, Bela sa belim jezgrom, Svetlo siva sa sivim jezgrom I kao reprodukcija kamena. Dimenzije ploča su 4100 x 650mm, a, ukoliko je potrebno mogu se dobiti I u širini 920mm

Površine u mat završnoj obradi su idealne za stvaranje elegantnog dizajna. Zahvaljujući Topmatt laminatu, ove vizuelno privlačne tanke radne ploče na dodir pružaju baršunast osećaj, Lako se čiste i vrlo su otporne. Kreirajte jednobojnu paletu boja u kuhinji sa belom ili crnom radnom pločom ili odaberite reprodukciju mermera za luksuzne enterijere.

Top mat tanke radne ploče su dimenzije 4100 x 600 x 16mm, a kao I ostale radne ploče mogu se dobiti u širini 920mm.