Zidne obloge za efektne kuhinje

Trend koji osvaja

Par godina unazad otvoreni koncept stanovanja je trend koji osvaja!

Takav koncept stanovanja u kome kuhinja nije odvojena prostorija već postaje jedna celina zajedno sa trpezarijom i dnevnim boravkom, učinio je da izbor kuhinjske radne ploče postane izuzetno važan. Kuhinjska radna ploča sada ima i veoma važnu dekorativnu funkciju zbog čega je od presudne važnosti odabrati ploču koja će se idealno uklopiti sa ostalim nameštajem.


Radna ploča Pietra Grigia crni F206 ST9 38 MM

Danas imamo mogućnost da radnu ploču ukopimo sa ostalim nameštajem, ali  i da izaberemo isti dezen i za frontove kuhinje, plakara, ili da izaberemo identičan dezen na laminatu kojim ćemo zameniti kuhinjske pločice, pa čak i da izaberemo isti dekor laminatnog poda. Spektar mogućnosti i kombinacija se konstantno uvećava.

Zanimljivo je  da u mnogim evropskim zemaljama kuhinje uopšte nemaju pločice između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata?! Oni to rešavaju zidnim oblogama, odnosno zidnim panelima .

Sonnenberg smreka H2415 ST10

Radna ploča u kuhinji čiji se dekor nastavlja na zid zidnim panelom  je moderno rešenje koje garantuje privlačan izgled. Zidni paneli u istom ili kontrastnom dekoru stvaraju odličan efekat i privlače poglede. 


Prednosti:

Proizvođači oplemenjene iverice  nude veliki broj dekora za zidne obloge. Možete birati dekor zidne obloge koja ima identičnu boju, dekor kao kuhinjska radna ploča, ili dekor zidne obloge identičan dekoru fronta vaše kuhinje, ili pak odabrati neku drugu boju i praviti kontrast. 

Metal slagani F547 ST9

Zidne obloge se mogu namenski poručiti u svim dekorima radnih ploča i sastoje se od ploče iverice koja je s obe strane obložena laminatom.