Laminati sa jezgrom u boji

Savršen izgled bez vidljivih spojeva

Jednobojni materijali se sve više koriste za postizanje prefinjenih akcenata ili stvaranje dizajna oslobođenog prisutnosti ivica ili primetnih linija lepka.  Za ovakve primene Egger nudi dobro usklađenu paletu dekora za hpl laminate sa jezgrom u boji koji omogućavaju savršen izgled bez vidljivih spojeva na ivicama. Takvi detalji su naročito važni u opremanu enterijera u kojima kvalitet ima veliku ulogu. Za frontove i stranice vitrina, pultove, stolove, police ili vratne panele....  Laminati sa jezgrom u boji se koriste tamo gde je poželjna besprekorno jednobojna površina i gde se očekuje  česta upotreba. Jednobojan izgled je nastao pomoću više slojeva impregniranih dekor papira iste boje da bi se dobio homogen dizajn gde se boja prostire celom površinom do ivica.

Laminati sa jezgrom u boji i laminat sa klasičnim crnim presekom

Laminati sa jezgrom u boji imaju ravnomerno raspoređenu boju i na poprečnom preseku. Dostupni dekori sa jezgrom u boji: W1001 ST9, W1001HG, W1101 ST9, W1101 ST76,U7021 ST9, U7081 ST9, U7081 ST76, U8991  ST9, U9631 ST9.

Presek laminata sa jezgrom u boji
Egger Laminati sa jezgrom u boji se koriste kada je potrebno postići idealnu jednobojnu površinu pri čemu se očekuje učestalo korišćenje. Laminati sa jezgrom u boji su veoma izdržljivi, otporni i trajni. Bez obzira da li su na radnim pločama ili stolovima, za frontove i stranice ormarića, police ili vrata. 

Jezgro u boji laminat hpl cpl
Ponekad se traže besprekorne ivice bez tragova lepljenja gde su idealno rešenje Egger laminati sa jezgrom u boji. Kantovi se mogu seći pod uglom od 45° pri čemu nastaje besprekoran spoj.