GRASS šarka za bife vrata

Elegantni i moderni okovi za nameštaj

Šarke sa minimalističkim i savremenim dizajnom naglašavaju luksuz u nameštaju. Imaju visoku funkcionalnost i lako podešavanje. Kompaktan i dugotrajan dizajn elegantnih oblika uz brzu i laku montažu, samo su neke od prednosti proizvoda Grass.

Ravna pravougaona šarka stvara glatki prelaz sa osnovne ploče na preklop. U kombinaciji sa Kinvaro D-M mehanizmom za bife vrata sa podesivom sajlom nudi maksimalnu funkcionalnost za otvaranje elementa kao što su barovi za piće i donji elementi TV komoda. 

Poboljšanje dizajna nameštaja i istovremeno povećanje funkcionalnosti - to je ono što GRASS postiže šarkama i mehanizmima. Sa svojim nenametljivim dizajnom, mogu se savršeno integrisati u svaki komad nameštaja.

Kinvaro D-M može da se postavi na obe strane elementa-horizontalno ili vertikalno,čak i okrene za 90° da bi uštedeo prostor, što omogućava optimizaciju prostora u plitkim elementima. 

Grass šarka za bife vrata se može podesiti u tri dimenzije. Dostupna je u crnoj boji i može da nosi vrata težine do 10 kilograma, kombinujući na taj način dve glavne karakteristike proizvoda GRASS: savršenu funkcionalnost i minimalistički dizajn.

Sa ova dva proizvoda, Grass povećava udobnost pri korišćenju i obezbeđuju meko otvaranje i tiho zatvaranje vrata elemenata.