Savršen pod za vaše potrebe

Laminatni podovi Egger za upotrebu u svim područijma vašeg doma

Bez obzira da li su u spavaćoj sobi, kuhinji, dnevnoj sobi, doktorskoj ordinaciji, hodniku.... Egger laminatni podovi, mogu se kombinovati sa bilo čim, i skoro svuda. Standardizovane klase kvaliteta će vam pomoći da lako napravite pravi izbor. Klase su zasnovane na kvalitetu prozvoda, dizajnu i nameni.

Kuhinje i vlažna područja

Vlago-otporni laminatni podovi Aqua+ i Design+ podovi kombinuju higijenske zahteve sa komforom i idelani su za kupatila, ulazne hodnike, kuhinje... Možete birati savršen dekor drveta, kamena ili metala. Pripadajajuća klasa kvaliteta 32 i 33 i ako su vlago otporne  moraju na sebi sadržati tu oznaku.

Spavaće i dečije sobe

U principu, svi Egger laminatni podovi su pogodni za spavaće sobe i igraonice. Kolekcija Cork+ nudi prednosti topline i tiših podova. Kolekcija Design+ ima ˝self-repair˝efekat u slučaju dečijih igračaka koje potencijalno prave tragove. Svi dekori iz klase kvaliteta 31 su pogodni za spavaće i dečije sobe.

Dnevne sobe i trpezarije

Dnevni boravci i trpezarije su stecište kuće i u njima podovi trebaju biti posebno pogodni za lako održavanje. Uz Egger podove iz klase 31 čišćenje je jednostavno i lako, dok istovremeno nudi i visok stepen udobnosti.

Komercijalna upotreba

Egger laminatni podovi su takođe savršeni za komercijalnu upotrebu. Za hotelske sobe podovi trebaju biti otporni i trajni. Svi laminatni podovi klase 31 ispunjavaju ovaj zahtev. Laminatne podove klase 32 i 33 treba birati za prodavnice i kancelarije. Za prostore u kojima je veća cirkulacija ljudi, klasa kvaliteta 33 je najbolji izbor. Dekori su robusni i dobro odgovaraju ovim oblastima.