Trendovi u enterijeru

Novi Egger laminatni podovi

Ko ne bi želeo da se kod kuće oseća dobro i da svoj stambeni prostor uredi po svojim željama? Bilo da želite da renovirate ili da jednostavnim sredstvima osvežite svoje prostorije, novi Egger laminatni podovi će vas inspirisati najnovijim trendovima u stanovanju i novinama u uređenju enterijera! 

Pure Nature

Ovaj stil uređenja pruža prostoru atmosferu topline: Kombinuju se prirodni materijali, kao i elegantni i večni nameštaj sa rustičnim elementima. Svi laminatni podovi uz to odražavaju pravu prirodnost. 

Used Novelty

Ovaj trend u stanovanju karakterišu kreativni, životni i razigrani elementi. Zahvaljujući efektima iz oblasti Vintage, Used look i ornamentike, ovaj stil uređenja je jedinstven. U ovoj kategoriji ćete naći pohabani izgled i markantne dekore laminatnih podova koji zbog svog kolorita deluju živopisno.

Modern Classics

Više volite jasne linije, klasičan stil stanovanja i uglađenu eleganciju? Onda će vam se dopasti klasici interpretirani na nov način, koji su atraktivni zbog svog neuobičajenog kolorita. Otkrijte dizajne laminata sa autentičnim matiranim izgledom drveta i apstraktnije dizajne laminatnih podova koji odgovaraju ovom modernom trendu u stanovanju.

Light Living

Ovaj trend u stanovanju, takođe poznat kao Loft ili skandinavski stil uređenja, odlikuje se suptilnom, prijateljskom atmosferom sa svetlijim tonovama i materijalima koji deluju lagano. Pored velikih prostorija prožetih svetlošću, laminatni podovi ovog stila će i manjim prostorijama doneti nordijsku atmosferu.

Pratite nove vesti o laminatnim podovima jer nova Egger kolekcija laminatnih podova stiže na lager tokom decembra meseca. Novosti su brojne, počev od potpuno novih dekora laminata, pa do mogućnosti primene, novih debljina laminata i specijalnih basic laminata sa povoljnijim cenama. Celokupnu kolekciju možete pogledati na www.egger.com